Lovpligtigt elkursus med X’tra god forplejning

X-EL Tavler afholder i samarbejde med ELKURSUS.dk en række kurser, der holder dig opdateret på den sidste nye viden. Du kan blandt andet deltage i de obligatoriske L-AUS kurser med førstehjælp og installationsbekendtgørelsen (IB). L-AUS kurserne er halvdags, mens IB er heldags. Er du praktiker og vil have et hurtigt overblik over ændringer, kan du tage IB på halvdags kursus. Kurserne er SKS godkendte og afholdes i vores kursuslokale, der ligger sammen med vores konstruktionsafdeling i Farum.

God forplejning
Vi afholder både morgen- og heldagskurser. Vi serverer kaffe, vand og sandwich undervejs.

Hør mere om priser og tidspunkter hos kursussekretær Lykke Rathsach på telefon 7023 0099 eller skriv til os her.

Kursuskalenderen

L-AUS med førstehjælp kl. 8.00-12.00

Installationsbekendtgørelse (IB)
8.00 – 15.00

IB for praktikeren kl. 12.00-15.00

  

Vi har i øjeblikket ingen planlagte datoer. Kontakt os, og vi arrangerer gerne et kursus for dig eller din virksomhed.

Kontakt os

Ønsker du at deltage i vores kurser, har du spørgsmål eller specielle ønsker til andre kurser, så ring til os på 7023 0099 eller skriv til os.

Lovpligtigt L-AUS kursus

Det lovpligtige L-AUS kursus er for alle, der arbejder på idriftsatte anlæg; såvel under spænding som spændingsløst. Kurset skal skabe kendskab til, eller genopfriske kendskabet til arbejde på idriftsatte installationer, så de kan gennemføres uden at gå på kompromis med egen sikkerhed eller materialets beskaffenhed.

Indhold
L-AUS kursets indeholder gennemgang af arbejde på eller nær ved lavspændingsanlæg (SB. kapitel 63). Nødvendigt værktøj og udrustning og valg af egnede måleinstrumenter.
Kurset kan udvides med Livreddende førstehjælp ved el-ulykker og praktisk tavlearbejde.

Varighed
Genopfriskning af teorien alene gennemføres på to timer. Skal det kombineres med livreddende førstehjælp bliver varigheden en halv dag. Ønskes et grundkursus med praktisk tavlearbejde & livreddende førstehjælp er varigheden en dag. Har du særlige ønsker tilpasser vi naturligvis kurset derefter.

Kontakt X-EL Tavler

Har du brug for et tilbud eller brug for svar på et spørgsmål, så udfyld formularen her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en god snak – fagmand til fagmand. Du finder os på Rugmarken 35C i Farum. Du kan også fange os på 7023 0099.

    Menu