Job hos X-EL

Slide

Vi søger en som Thomas

 

Er du  X-El Tavlers nye tavlebygger

Vi har rygende travlt med at producere eltavler og styringer. Derfor har vi brug for en tavlebygger, der kan aflaste Thomas i hverdagen. Dine opgaver bliver at bygge styretavler, hovedtavler og styringer på baggrund af tegninger fra vores tavlekonstruktører. Da vi er et mindre team, får du en alsidig hverdag, hvor du kommer til at arbejde med både store og mindre tavler. Du får selv ansvaret for dine opgaver, men arbejder tæt sammen med dine kolleger. Og der er altid plads til både sparring og spas.

Lidt om dig
Du er en god håndværker. Du er stabil, grundig og brænder for at gøre en forskel. Du er ikke nødvendigvis udlært elektriker, men du har en baggrund som tavlekonstruktør eller fagteknikker. Du har et godt humør og en positiv indstilling til livet.

Lidt om os
Vi sætter en ære i at levere kvalitet helt ned i mindste detalje, og vi yder en stor indsats for at tilbyde et serviceniveau ud over det sædvanlige. Det betyder, at vi har travlt. Men vi har aldrig mere travlt, end der er plads til at have det sjovt.

Vil du være en del af teamet, så ring på 70230099, send en mail til info@x-eltavler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt X-EL Tavler

Har du brug for et tilbud eller brug for svar på et spørgsmål, så udfyld formularen her. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en god snak – fagmand til fagmand. Du finder os på Rugmarken 35C i Farum. Du kan også fange os på 7023 0099.

    Menu