Fordelingstavler Boligtavler Byggestrømstavler Styretavler

Alt i eltavler

X-EL Tavler producerer eltavler til alle formål og i alle størrelser. Alle tavler bliver tegnet, produceret og testet i vores konstruktionsafdeling i Farum. Her har vi selv styr på kvaliteten og kan derfor stå 100 % inde for produkterne. Vores tavlekonstruktører sidder kun få meter væk fra dem, der producerer tavlerne. Fordelene ved at samle alt know how under samme tag er, at vi får større fleksibilitet og færre fejl.

Forvent noget X’tra
Vi ved, at du er afhængig af en fleksibel og pålidelig samarbejdspartner. Derfor går vi altid et ekstra skridt for at få tingene til at lykkes. Vi gør en dyd ud af at levere til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der opstår uforudsete problemer. Også selvom klokken har passeret 16.00.

Fordelingstavler op til 6000 ampere

Vi har 30 års erfaring i at producere fordelingstavler og hovedtavler. Vi producerer tavlerne i alle størrelser – fra små fordelingstavler til store, avancerede hovedtavler på op til 6000 ampere. Alle tavler bliver udviklet i tæt dialog med dig, så vi sikrer, at tavlen er 100% tilpasset til opgaven.

Vi er med hele vejen
Vi går altid helhjertet ind i processen. Også før der ligger en underskrevet ordre. Vi hjælper blandt andet med opmåling, tilbudsberegning og kvalificeret sparring omkring de tekniske løsninger. Vi tager også gerne med ud og besigtiger den bygning, hvor fordelingstavlen skal installeres.

Brug os, når du skal give et tilbud

Står du og skal give et tilbud på et projekt, så kontakt os. Vi hjælper gerne med opmåling og tilbudsberegning.

Boligtavler til omgående levering

Vi producerer færdigmonterede boligtavler i alle størrelser. De fleste boligtavler kan vi levere fra dag til dag. Specialbyggede boligtaver leverer vi inden for få dage – ofte dagen efter.

Alle boligtavler er bygget i vores konstruktionsafdeling i Farum, og vi benytter udelukkende typetestede kvalitetskomponenter. Det er din sikkerhed for en driftssikker løsning.

Vi leverer alle tavler med fuld dokumentation og varmberegning i PC Schematic.

Bestil inden kl. 12
Bestiller du inden kl. 12, kan du afhente din specialbyggede boligtavle inden dagen er omme direkte fra vores fabrik på Rugmarken 35C i Farum. Ellers sender vi den næste dag. Du er altid velkommen.

Specialbyggede tavler
Vi producerer så vidt muligt inden dagen er omme. Skræddersyet 100 % efter dine behov. Vores teknikere hjælper med at udmåle og beregne, så vi sikrer, at tavlerne er dimensioneret lige akkurat til hvert enkelt behov. Større specialbyggede tavler leverer vi inden for en uge.

Levering fra dag til dag

Bestiller du inden kl. 12, kan du afhente samme dag, hvis tavlen er med standardkomponenter. Ellers sender vi næste dag. Så skal du bruge den hurtigt, kan du afhente på Rugmarken 35C i Farum. Bestil på 7023 0099 eller skriv til os.

7752XEL

Byggestrømstavler

Vi producerer alt inden for byggestrømstavler. Fra små mobile fordelingstavler, bi-målertavler, lys- og fordelingstavler til målertavler op til 800A monteret på galvaniserede stativer med regntag.

Vi producerer tavlerne i forskellige kapslinger som polycarbonat, evergum, pulverlakerede metalskabe og rustfrit stål med tæthedsgrader op til IP 65.

Vi har et stort udvalg af byggestrømstavler på lager til omgående levering. Har du ikke lige det, du skal bruge, producerer vi inden for få dage – ofte inden for samme dag.

Download brochure her

Brug os, når du skal give et tilbud

Ring på 7023 0099 eller send en besked og få et tilbud på den løsning, du har brug for.

Styretavler, PLC-styringer og el-automatik

Kravene til overløbsregistrering og pumpestyringer i åbent land er skærpede. Hos X-EL Tavler har vi et stort udvalg af fleksible og økonomiske standardløsninger, der dækker ethvert behov.

Har du specifikke behov, udvikler vi styretavler, PLC-styringer og el-automatik i tæt dialog med dig, så løsningen bliver 100% tilpasset.

Komplet standardpumpestyring

 • Standardløsning
 • Kraftfuld, fleksibel PLC styring
 • Simpel lokal betjening
 • CEE stik-afgan
 • Fuld integration mod SRO
 • Komplet leverance

Mulighed for SRO integrationspakke

 • Alarmer
 • Overløbsregistrering
 • Driftstidsregistrering
 • Fjernreset af termofejl
 • Fjernbetjening af pumper
 • Setpunkt justering

Standard eller specialbygget?

Vores standardpumpestyringer dækker mange behov. Har du specifikke behov, konstruerer vi en pumpestyring præcis til dine behov.

Kontakt X-EL Tavler

Har du brug for et tilbud eller brug for svar på et spørgsmål, så udfyld formularen her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en god snak – fagmand til fagmand. Du finder os på Rugmarken 35C i Farum. Du kan også fange os på 7023 0099.

Menu