Den gamle slagterigrund i Roskilde har huset slagteri siden 1894. Den sidste gris blev dog slagtet i 2010, og nu er den 15.000 kvadratmeter store grund blevet omdannet til attraktive boliger. X-El Tavler har i samarbejde med Helbo/Bravida sat strøm til projektet.

Fra slagteri til attraktive boliger
Det var et spændende projekt, der tikkede ind med udbuddet om byggeriet på den gamle slagterigrund i Roskilde. Udbuddet lød på boligtavler, hovedtavler og styretavler til det samlede byggeri. Helbo/Bravida var de dygtige vindere af udbuddet, hvor X-El Tavler bidrog som underleverandør.

Moderne byggeri kræver strøm. Masser af strøm
Moderne husstande kræver strøm til alt fra vaskemaskiner, tørretumblere og andre hårde hvidevarer, til store fladskærms-tv’er og computere. Samtidig er der stigende krav til komfort i bygningerne i form af ventilationsløsninger og elevatorer. Alt sammen noget der stiller krav til eltavlerne.

Til det nye byggeri på slagterigrunden i Roskilde var der således brug for 114 boligtavler, en stor hovedtavle samt en række målertavler. Det hele er beregnet, produceret og testet på fabrikken i Farum. Alle tavler er naturligvis leveret med fuld dokumentation i forhold til gældende regler.

Et stærkt samarbejde
Samarbejdet mellem Helbo/Bravida og X-El Tavler har mange år på bagen. – Vi har et kanongodt samarbejde og har samme konstruktive indstilling til at få løst opgaverne, siger Bjarne Rasmussen fra X-El Tavler. – Vores samarbejde er ikke et typisk leverandør/kundeforhold, men bygger på et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde. Det betyder, at vi står stærkt, når vi sammen byder ind på projekter.

Med hele vejen
Samarbejdet begynder i tilbudsfasen, hvor X-El Tavler ofte byder ind med konstruktiv sparring og beregninger. I udførelsesfasen følger Helbo/Bravida produktionen tæt, og er med på vores fabrik i Farum, hvis der fx er ændringer i projektet. Det betyder, at vi kan udføre løbende ændringer hurtigt og uden fejl. Det tætte samarbejde gør arbejdet langt mere fleksibelt og effektivt.

Boligtavle
Boligtavle
X-EL Tavler har leveret 114 boligtavler, en hovedtavle og en række målertavler til byggeriet.
Målerfelt
Alle tavler er leveret med fuld dokumentation i forhold til gældende regler.
.
Solceller og elevatorer
Moderne byggerier stiller større og større krav til eltavlerne.

Få hjælp til tilbud

Hos X-El Tavler har vi stor erfaring med tilbudsarbejde, og vi bidrager gerne med beregninger og design af tavler. Vil du vide mere om dette projekt eller have et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig, så skriv til os på eller ring på 7023 0099.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om denne løsning eller have et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig, så skriv til os eller ring på 7023 0099.

    keyboard_arrow_up