30 års erfaring – og alligevel helt ny

Selvom navnet er nyt, har X-El Tavler over 30 års erfaring i at producere eltavler og vores ambition er at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hurtig levering og en service ud over det sædvanlige.

Alt under ét tag
Vi har egen konstruktionsafdeling i Farum – tæt på motorvejen og de mange virksomheder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Her har vi selv styr på kvaliteten og kan derfor stå 100 % inde for produkterne. Vores tavlekonstruktører sidder kun få meter væk fra dem, der producerer tavlerne. Fordelene ved at samle alt know how under samme tag er, at vi får større fleksibilitet og færre fejl.

Vi er en stor familie
Vi betragter os selv som en stor familie. Kernemedarbejderne har været med i en årrække, og brænder alle sammen for at levere kvalitet ned i mindste detalje. Vi er ikke større end at alle ved, hvad hinanden laver. Vi hjælper hinanden, når det brænder på, så ingen projekter løber over tid. Det giver en stor fleksibilitet der gør, at vi kan udføre mirakler, når tidsfristen kræver det.

Vi har åbent, selv når vi har lukket
Problemer opstår ikke altid inden for normal lukketid. Derfor har vi altid en servicetelefon åben, hvor du kan få råd og vejledning. Kan vi ikke løse problemet over telefonen, kommer vi og hjælper på stedet. Også selvom klokken har passeret 16.00.

Vil du se beviser?

Vi vil gerne bevise, at vi kan levere god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den nemmeste måde er, at du lader os give et tilbud på din næste opgave.

Kontakt X-EL Tavler

Har du brug for et tilbud eller brug for svar på et spørgsmål, så udfyld formularen her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en god snak – fagmand til fagmand. Du finder os på Rugmarken 35C i Farum. Du kan også fange os på 7023 0099.

    keyboard_arrow_up