For visse virksomheder og offentlige institutioner kan det få fatale konsekvenser at slukke for strømmen. Det gælder fx for datacentre, logistikcentre, hospitaler og andre steder, hvor strømmen er kritisk. Løsningen er et plug-in system på et skinnesystem, der gør det muligt at arbejde på tavlen, mens der er strøm på.

Med konventionelle systemer er det nødvendigt at slukke for strømmen, når der skal udskiftes komponenter i tavlen. Resultatet er, at virksomheden eller afdelinger sættes i stå i den tid, det tager at udbedre fejlen. Ofte vil det få økonomiske konsekvenser, selv hvis strømmen kun er afbrudt i kortere tidsrum. Er strømmen forretnings- eller livskritisk, er der langt større ting på spil.

Arbejd med strøm på
Løsningen er et plug-in system på skinnesystemet Smissline, der gør det muligt at arbejde på tavlen, mens der er strøm på. Det betyder, at kunderne ikke skal belemres med at lukke dele af virksomheden ned, når der skal arbejdes på tavlen. Det giver højere oppetid, mere fleksibilitet og større tryghed.

Nemt og fleksibelt
Plug-in løsningen er nem og hurtig at arbejde med. Komponenterne klikkes ganske enkelt på og af skinnesystemet på få sekunder – helt uden brug af værktøj. Det betyder højere effektivitet og dermed bedre indtjeningsgrundlag pr. medarbejder. Skinnesystemet kan i øvrigt både monteres lodret og vandret. Det giver plads til langt flere komponenter på samme plads

Skalérbar løsning
Smissline skinnesystemet er udviklet, så det kan skaleres op eller ned efterhånden som behovene ændrer sig. Skinnesystemet er så smart indrettet, at du blot kan klikke ekstra komponenter på, hvis du får brug for ekstra kapacitet. Nemt, hurtigt og smart.

Fremtidens løsning
Plug-in systemer er en oplagt løsning til virksomheder eller offentlige institutioner med kritisk strøm. Fx datacentre, hospitaler, logistikcentre, forskningslaboratorier, medicinalindustrien og andre steder, hvor det er sårbart at slukke for strømmen.

Smartere løsning. Samme pris
Hos X-EL Tavler er vi specialister i plug-in løsninger, og vi bruger udelukkende kvalitetskomponenter fra ABB. Vi kan levere plug-in løsninger til samme pris, som konventionelle tavler. Derfor ser vi flere og flere, der vælger plug-in løsninger, fordi det er effektivt og fleksibelt at arbejde med. Også til løsninger, hvor der ikke er kritisk strøm.

Vil du høre mere om plug-in løsninger, så skriv til os på info@x-eltavler.dk eller ring på 7023 0099.

Nem montering uden værktøj
Komponenterne klikkes nemt af og på uden brug af værktøj.
Skalérbar løsning
Du kan tilføje flere komponenter på skinnerne når behovene ændrer sig.
Fleksibel montering
Skinnerne kan monteres både vandret og lodret.
keyboard_arrow_up