I denne uge kommer vores nye byggestrømskatalog på gaden. Vi har fremsendt et eksemplar til el-installatører i vores lokalområde. Er du blevet snydt, så kontakts os her eller på telefon 7023 0099 så skynder vi os at sende et til dig pr. mail – eller post, hvis du ønsker det.

Vi har kontaktet vores lokale el-installatører, for at gøre opmærksom på, vi tilbyder lokalt-producerede el-tavler i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I de fleste tilfælde kan vi levere skræddersyede boligtavler fra dag til dag. Bestiller du inden kl. 12, kan du ovenikøbet afhente samme dag på vores fabrik i Farum.

Er dine bolig- og byggestrømstavler lovlige fra 1. juli 2019?

Samtidig sætter vi fokus på den nye stærkstrømsbekendtgørelse, der trådte i kraft 1. juli. Nye lovkrav til bolig- og byggestrømstavler betyder nemlig, at der i boligtavler skal være min. 2 RCD relæer, mens der i byggestrømstavler skal være en hovedafbryder og min. 2 RCD relæer. Det betyder, at de fleste ældre byggestrømstavler skal modificeres, før du må flytte dem.

Hos X-El Tavler kan du købe et opgraderingskit til din eksisterende tavle. Vi bygger også gerne om for dig. Kontakt os og få tilsendt et byggestrømskatalog, hvor du kan finde nye tavler, der lever op til lovkravene.